При резервация на куверт за 14-ти февруари в Golden Nero може да спечелите неповторимо посещение за двама в Изба Катаржина!

Katarzyna Estate притежава 6000 дка собствени лозови масиви и се намира в един от най-благодатните райони за отглеждане на лозя в България, разположени на една и съща географска ширина с едни от най–известните винени области в Европа. Избата е позиционирана в най-южната част на страната, на 2 км от границата с Гърция, в подножието на Източните Родопи. Местността е хълмиста, много живописна и все още прелестно дива.

Целта на избата е да използва традиционните винарски техники, за да разкрие уникалността на лозето, неговия тероар и да създаде вина , които носят елегантността и изискаността на „Стария свят". В избата ключът към създаването на добро вино е страстта.

Вината на Katarzyna Estate се произвеждат по класически технологии с преобладаващо ръчен труд. По време на гроздобера всекидневно чрез лабораторни анализи и дегустации се следи за захарното съдържание, титруемите киселини и фенолната зрялост на гроздето в отделните парцели. Вината отлежават във френски барици (40% нови), като регулярно се доливат и се следи за качествените промени, настъпващи в тях, благодарение на контакта на виното с дъбовата дървесина.

Ще ви очакваме на 14-ти февруари в Golden Nero с още много изненади!