Суровите десерти – парче здравословна наслада

10 ОКТ 2016

Суровоядството не е поредната “диета” нито “режим на хранене”. Всъщност самата философия на този вид хранене изключва самоограничаването с цел гладуване, а напротив – апелира консумирането на повече истинска храна в най-натуралното й състояние.

Суровото хранене включва в себе си приемането на почти или напълно непреминала обработка храна, с цел извличане на полезните съставки без опасни добавки.

Какви са полезните свойства, които крият различните сурови продукти?

- Ядки

Ядките са природното доказателство, че най-полезните продукти са с малък размер. Тези енергийни бомбички, пълни с протеини, витамини и минерали са достатъчно силни, за да се преборят със стреса и подобрят имунната система.

- Кокосово масло

Освен в натуралната козметична индустрия като силно хидратиращо средство за коса и кожа, кокосовото масло се използва и в хранителната промишленост. Нерафинирано то подобрява нивата на инсулин и добрия холестерол.

- Фурми

Фурмите са тайна древна съставка на редица лечители, използващи ги като средство за забавяна на стареенето, за защита на черния дроб от вредни токсини и предпазване от рак.

- Плодове

Те са един доказан източник както на минерали, така и на редица фибри и витамин Ц, който сподпомага борбана на имунната система с всички видове вируси.

- Какао

Още в древността хората са открили “съживяващото” усещане, което носи какаото. За това са отговорни съдържащите се в него андамин – създаващ чувството на “блаженство” и допамин – водещ до повишаване на мотивацията и удоволствието.

- Авокадо

Авокадото е още известно като една от най-здравословните супер храни. То има редица полезни свойства за сърцето и кожата, а освен това помага за регулирането на здравословно тегло.

Вие готови ли сте да преминете към суровоядната революция, която обхваща цял свят? Golden Nero приема здравословния начин на живот за мисия, затова предлагаме редица десерти от изцяло натурални съставки, приготвени без термична обработка. Насладете се на неустоимия и полезен вкус на нашите сладки изкушения.